Понеділок, 20.05.2024, 20:57
KOPIHb
Вітаю ВасГость| RSS
Позирити категорії
Бажаєм солодких снів [67]
Великодні [79]
Віршики [338]
Весільні [13]
День студента [6]
День св. Валентина [27]
День ангела [19]
День народження [89]
З днем св. Миколая [10]
З 8 березням [89]
З 1 квітнем [32]
Загадки SMS [31]
З 23 лютим [1]
Любов [126]
Новорічні [193]
Новосілля [2]
Новонародженим [11]
Поздоровлення [129]
Пошлі [43]
Признання в коханні [219]
Прикольні [253]
Прощавальні [0]
Ранкові [59]
Річниця весілля [3]
Розіграш [0]
Старий Новий рік [6]
MMS анімації [95]
MMS_avto_moto [39]
MMS_girls [17]
MMS_котик [31]
MMS_LOVE_BEAR [101]
MMS різні [246]
Ваша мисля
Як Ви потрапили на сайт?
Вcього відповідей: 593
Самі активні

Oly@ - 558 SMS/MMS

kopihb - 550 SMS/MMS

Алена - 284 SMS/MMS

Alximik - 201 SMS/MMS

s1sadmin - 167 SMS/MMS

RAIN - 152 SMS/MMS

Ir4uk - 146 SMS/MMS

(-:Ігорчик:-) - 140 SMS/MMS

irka - 57 SMS/MMS
Пошук
Головна » 2009 » Січень » 01
Всім-всім-всім бажаю, щоб в кишені шелестіло, а в гаражі гуркотіло, в стайні рохкало, в ліжку охкало! 
Нехай в Новому році не буде сліз, образ і болю, а буде лише радість, здоров"я, любов і щастя!!! 
З Новим Роком!!! 

*** 

Щоб у Новому році губи у Вас боліли від поцілунків, руки від подарунків, ноги від танців, а тіло від коханців(ок). 
Щастя Вам у Новому році і багато-багато посмішок.


Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.2 --- Голосів: 21

Шановні колеги ! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим ! Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя ! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача ! 

*** 

Щиро вiтаю з Новим роком ! Бажаю і у наступному роцi залишатися такими ж справжніми українцями, здобуваючи добробут і процвітання Нашій Великій Україні! Хай Господь веде нас в 2*** році по тому шляху, який Він нам вказав. 

*** 

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим ! Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя ! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача ! 

*** 

Щиро вітаємо Вас з Новорічними святами та світлим святом Різдва Христового. Хай на будень і на свято буде щастя в Вас багато! Хай живеться як у казці ! З Новим роком ! З Новим щастям !






































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.6 --- Голосів: 5

Нехай у Новому році наше життя буде чистим, як крапля джерельної води, а щастя таке ж повне, як цей келих шампанського! 

* * * 

Піднімемо келихи за те, щоб проводи старого року відрізнялись від проводів потягу на вокзалі: поїзд, до відходить, віднімає друзів та коханих, а минулий рік, навпаки, приніс їх нам! Давайте вип'ємо за те, щоб так було завжди! 

* * * 

Я хочу випити за те, щоб після дванадцятого удару годинника ваше найкраще минуле стало вашим найгіршим майбутнім! 

* * * 

Друзі! Пропоную подякувати старому року за ту світлу спадщину, що залишилась після нього: за хвилини радості, кохання, успіху та досвіду. За рік, що минає! 

* * * 

У році 20** бажаю 12 місяців без хвороб, 52 тижні всього найкращого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин кохання і 31536000 секунд приємних моментів! 

* * * 

Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Так вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. У наших силах домогтися, щоб наступний рік став помітним кроком у напрямі поліпшення життя кожного з нас, до того, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Переконаний, що попереду — плідні трудові будні, які принесуть для підприємства вагомі та реальні здобутки. 

* * * 

Сердечно вітаю вас з Новим роком і бажаю, щоб він пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ! 

* * * 

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Настає [число] рік— рік, у якому не існуватиме перешкод у вирішенні будь-яких питань, треба просто вірити у це. Тому я вам бажаю у Новому році впевненості у собі, здійснення мрій, взаємності і гармонійності у відносинах і, звичайно, кохання. З Новим роком!!! 

* * * 

За кілька днів один рух стрілки годинника о 24 годині 31 грудня перенесе нас з одного року в наступний 20** рік. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійснених мрій та сподівань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. Новий рік - це яскраве, красиве, урочисте і веселе свято із зеленою ялинкою з різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає вас на здійснення найзаповітніших ваших мрій. І хай збудеться все задумане, а 20** рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше. Хочу побажати всім вам, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні. Успіхів вам і удачі, щастя і благополуччя! З Новим роком, дорогі мої! 

* * * 

Дорогі мої, кохані друзі! З наближенням улюблених зимових свят серце переповнюється приємним теплом. Цим теплом хочеться поділитись з друзями, зігріти ним тих, хто занепав духом. Щире дружнє слово, душевна зустріч, теплі обійми — найкращий подарунок в такі дні, найцінніше, що є у святі. Тож цінуймо завжди те тепло, що є у нашій дружбі! Успіхів і мудрого шляху вашому бізнесу! Гармонії і кохання вашій родині! Миру, добра і свободи нашій Україні! А ще — віри, натхнення і сил нам з вами, щоб досягти і зберегти усе вищезгадане! З Новим роком! 

* * * 

Вітаю з наступаючим Новим роком. Нехай 20** рік принесе у ваше життя тільки ВСЕ НАЙКРАЩЕ, нехай радість, благополуччя і кохання не покидають ВАШ дім!!! Веселого Нового року!!! 

* * * 

Новорічне свято - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Тож прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим роком. Хай збудуться ваші мрії, нехай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України — роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання! 

* * * 

Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. І ми посміхаємось, і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще! Я бажаю всім вам отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Я бажаю вам побачити дорогу до нього і мати багато позитивної енергії, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре! Веселих свят! 

* * * 

Давайте вип'ємо за Діда Мороза та Снігуроньку, бо скільки себе пам'ятаю, вони — не хворіють, не старіють і гроші на подарунки в них завжди є! За те, щоб ми з вами теж були такими!





































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.0 --- Голосів: 4

Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим ! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий - 2*** рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії ! 

*** 

Вітаю з наступаючим Новим Роком. 

Нехай 2009 рік принесе у Ваше життя тільки ВСЕ НАЙКРАЩЕ, нехай радість, благополуччя і кохання не покидають ВАШ дім!!! 

Веселого Нового Року!!! 

*** 

Дозвольте привітати всіх вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! 

Користуючись нагодою, хочу висловити щиру подяку всім тим, хто минулого року брав участь у наших різноманітних програмах та заходах. Сподіваюся на нашу подальшу співпрацю, бажаю всім успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров'я та гарного настрою. 

*** 

Шановна, [жіноче ім'я]! 

Від імені [назва організації] сердечно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання. 

Щасливого Нового року та радісних свят! 

*** 

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. 

З Новим Роком! 

*** 

Шановний, [ім'я]! 

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю Вам зустріти [число] рік у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Нехай Ваші діяння сприяють миру та злагоді, зростанню народного добробуту й розвиткові демократії в Україні. Зичу Вам здоров’я, щастя, бадьорості, успіхів в ім’я держави. 

*** 

Колектив компанії [назва компанії] вітає усіх своїх клієнтів та ділових партнерів з наступаючим Новим роком та Різдвом! 

Бажає усім любові та турботи близьких людей, посмішок друзів та постійності ділових партнерів. 

Нехай новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. 

Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році. 

З Новим Роком! 

*** 

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, цікавих зустрічей і творчих звершень. Ми впевнені, що новий рік принесе багато приємних несподіванок, нових бізнесових партнерів та вдячних клієнтів. Досягнень і руху вперед !




































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

Бажаєм Вам Веселих Свят ! 
Хай Ваші серця надією горять. 
На милосердя Божої Дитятки, 
Про пережите не було і згадки. 
В щасті, здоров’ї перебувайте, 
Так Новий Рік всі зустрічайте ! 
Усі нещастя обходіть боком, 
Хай так минає Вам рік за роком !



































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 3.0 --- Голосів: 2

З святом,світлим і казковим, 
Що п’янить оселю духом ялинковим ! 
Хай душа співає,серце молодіє, 
Хай здійсняться мрії, збудуться надії. 
Доброго здоров’я, друзів незрадливих, 
І в новому році днів лише щасливих !


































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 3.5 --- Голосів: 2

Хай ніч Новорічна для Тебе зоріє, 
А ніжна ялинка віддасть все тепло, 
Хай збудуться мрії, і сни голубії, 
А ніжне кохання щоб вічно цвіло

































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

Опівночі, затамувавши подих 
Чекає казки добрий люд, 
Не буде негараздів жодних - 
Всі біди спалює салют ! 
В огнях гучних, несамовитих 
Народжується шал надій 
І сподівання справ великих 
І обриси здійсненних мрій 
Купайтеся ж у мріях ясних, 
Вершіть великії діла, 
Подій очікуйте прекрасних, 
Мішки готуйте для добра. 
Хай щастя Вам у Новім році 
Приносить кожна - кожна мить ! 
Удачі Вам на кожнім кроці, 
Хай серце з радості щемить. 
Забудьте сум, незгоди, сльози, 
Насипте кошики тепла, 
Щоб в дощ і сонце, і морози 
В родинах злагода була !
































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 2

Хай несе Вам Новий Рік 
Лиш достаток на поріг, 
Щоб добро в житті велося 
І омріяне збулося ! 
Нехай усе, що щастям зветься 
На Новий Рік в Ваш дім ввійде, 
Нехай здоров’я і кохання 
Новий Рік Вам принесе. 
Нехай Різдвяна коляда 
Дарує усмішок багато, 
Додасть Вам настрою й тепла 
Відчуйте, що настало свято !































Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Цей Новий рік із щастям новим 
Під казку сну в Ваш дім ввійде 
І разом з запахом ялинки 
Добро і радість принесе !






























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 3.0 --- Голосів: 1

З новим роком Тебе я вітаю, 
Келих свій, із шипучим вином, 
Я за друзів своїх підіймаю 
За святковим, новорічним столом ! 
П’ю за днину прекрасну і чисту, 
Хай сніги довкола цвітуть - 
Білим інеєм, сяйвом іскристим, 
Дні щасливі хай роєм гудуть. 
Хай живе лише правда на світі 
Й згине все, що у нім від гріха 
П’ю за те, щоб сміялися діти 
Й доля була на сльози суха. 
І останнє моє побажання, 
Що основою є із основ: 
П’ю за дружбу, за чисте кохання, 
За Надію, за віру й любов.





























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Мереживний танок водять сніжинки, 
Оздоби вбирає красуня ялинка. 
Хай свято дарує щасливі хвилини - 
І серед друзів і в колі родини !




























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

Я хочу привітати тебе зі святом 
І з Новим роком і з Різдвом Христовим 
Хай дід Микола зайде в твою хату, 
Оселю сповнить настроєм святковим. 
Бажаю посмішок вам, сяючих весною 
На цілий рік, на п‘ять, допоки сонце 
У небі світить, гріє теплотою 
І вранці стукається у віконце. 
Бажаю друзів вам багато, справжніх друзів, 
Щоб радість множити, а горе поділити. 
А ще бажаю молодіти серцем, 
І доброти в житті без краю зичу !



























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Дай Вам, Боже, святкувати, 
В щасті довгі роки мати. 
Любов щиру заслужити 
І ніколи не тужити. 
Щиро щастя Вам бажаю, 
Усіх радісно вітаю.


























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Хай пісня лунає від краю до краю, 
Із роком Новим тебе я вітаю ! 
Живи ти щасливо, живи ти багато, 
Хай лихо й незгода мине твою хату. 
А щоб все це збулося, треба чарку налити 
І в ніч Новорічну до дна осушити.

























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

З Новим роком, добрі люди ! 
Сподіваюсь, з Вами буде 
Запашна, смачна хлібина, 
Щастям сповнена година, 
Сіль жадана на столі, 
Лад і спокій на землі ! 
З Новим роком, добрі люди ! 
І нехай у Вас не буде 
Горя, смутку і біди. 
Ну, а поруч щоб завжди 
Крокувала доброта, 
Найдорожча і свята. 
З Новим роком, добрі люди ! 
Хай любов заходить в дім, 
Хай добро панує в нім, 
Хай в родинах спокій буде, 
Хай щастить Вам, добрі люди.
























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

Ось знову рік Новий іде, 
Хай щастя він Вам принесе, 
Міцне здоров’я подарує, 
Хай радістю Ваш дім квітує. 

Любов’ю хай серця живуть, 
Тепло душі для Вас несуть. 
Хай мир і лад у Вашій хаті будуть, 
Хай завжди щирість Вам дарують люди.























Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

З наступаючим ВАС Новим роком, 
Він все ближче від нас крок за кроком. 
Я бажаю ВАМ у Новому році 
Подивитися щастю у очі. 
Свою вдачу у руки спіймати, 
І міцно тримати, невідпускати. 
Здоровя міцного бажаю усім, 
Нехай радісний настрій приходить в ВАШ дім. 
Щоб розумілися діти з батьками, 
Невістки з свекрухами, тещі з зятями. 
Кохати бажаю, коханими бути, 
Про все погане навіки забути. 
У кого на серці розчарування, 
Неодмінно зустріне справжнє кохання. 
Студентам на сесіях добре все здати, 
Хто випускник, магістрами стати. 
Всі, хто закінчує в школі навчання, 
Високих балів з тестування. 
Підвищення пенсій пенсіонерам, 
Більш милосердя міліонерам, 
Щоб всі працювали за високу зарплату, 
На гарну квартиру, за містом дачу. 
Хвороби хай зникнуть, а з ними все зле, 
Хай завжди надія у серці живе. 
Примєр з президентом, щоб помирились, 
А депутати більш не сварились. 
Нехай радість і щастя до нас всіх прийде, 
Хай криза за місяць від нас геть піде. 
Нехай здійсняться всі заповітні бажання, 
Мир всюди буде і ніжне кохання. 

Дай Боже Вам любові і тепла, 
Добра в сім'ї і затишку в оселі, 
Щоб щастя світла музика текла 
В різдвяні свята, щедрі і веселі! 
Хай здійснює бажання рік Новий, 
Хай вся родина Ваша процвітає, 
З чудовим святом, радості і мрій 
Я щиро і сердечно Вас вітаю!






















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.3 --- Голосів: 3

Рік новий іде новим кроком, 
Всіх вітаєм з Новим роком! 
Бажаєм здоровя, доброї надії, 
Хай в новому році збудуться мрії, 
А святкова колядка на Різдво Христве 
Дарує вам Віри, Надії й Любові.





















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Народе мій рідний, у ніч Новорічну- 
Добробуту, щастя і слави довічно! 
Щоб рід український прославив планету! 
Бажаємо кожному нового злету! 
Щоб кожну оселю засіяли житлом, 
Щоб краще й заможніше всім стало жити! 
Щоб мрії здійснились, роки додавались, 
Щоб в кожній родині весілля гулялись! 
Замети усмішок, хурделиці сміху, 
Застілля святкового всім нам на втіху.




















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

З новим роком тебе я вітаю 
Зичу щастя багато тобі 
Від усього серця бажаю, 
Вірного друга в житті. 
Я би рада з тобою зустрітись 
І випити келих вина. 
За рік, що відходить, зо 
Рік, що приходить, 
За долю щасливу до самого дна. 
Тобі я хочу побажати: любові, 
Щастя, доброти. Нехай з тобою 
Радість буде – сьогодні; завтра і завжди 
Нехай Твій корабель «Мрія» 
Зупиниться на зупинці «Щастя», 
І супутником Твого Життя буде «Любов».



















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 3.0 --- Голосів: 1

Чарівну величність узорів 
Тих самих, що малює Доля, 
Бажаємо на щастя вам! 
Нехай незмінним цим словам 
Лунає пісня по долинах! 
І казка в новорічну ніч 
Із вами буде віч-на-віч! 




















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.5 --- Голосів: 2

З Новим роком!З новим щастям! 
Хай завжди в очах іскряться 
Усміх, радість і кохання, 
Хай здійсняться всі бажання! 

* * * 
Знов на землю падає сніг, 
Знову радість усіх зустрічає, 
Знов святкуємо ми Новий рік 
З чим сердечно усіх нас вітаю! 
Тож хай вам множиться й ведеться, 
У стайнях квікає й пасеться, 
Хай грип пташиний обмина — 
Я ж келих п'ю за вас до дна!

















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

З Новим роком я вітаю, 
Здоров'я, щастя побажаю, 
Веселих до неможу днів, 
Прегарних і ласкавих слів. 
Вина шампанського п'янкого, 
Цілунків від свого коханого, 
В роботі успіхів шалених, 
В кишені папірців зелених. 
Мандрівок різних до несхочу, 
Я б теж поїздив — дуже хочу. 
Не знаю, що ще побажати, 
Хоча — навчись удар тримати, 
Біду легенько обійти 
І щастя своїм розумом знайти.
















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.0 --- Голосів: 2

Незабаром Новий рік 
Переступить ваш поріг! 
Хай до вас він завітає 
З тим, що серце забажає. 

* * * 
З Новим роком, в добрий час 
Дід Мороз іде до нас. 
І нехай він завітає 
З тим, що серце забажає, 
Принесе тобі в хату 
Щастя й радості багато, 
Хай здоров'я повний міх 
Покладе на твій поріг!















Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.5 --- Голосів: 2

Хороших друзів, днів веселих. 
Взаємних, щирих почуттів, 
І успіхів на кожнім кроці — 
Тобі бажаю у Новому році! 

* * * 

З Новим роком, добрі люди! 
Сподіваюсь з вами буде 
запашна, смачна хлібина, 
щастям сповнена година, 
сіль жадана на столі, 
лад і спокій на землі!














Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.5 --- Голосів: 2

Щоб ЕВРО сховане в коморі, 
Щоб сало рохкало у дворі, 
Щоб в гаражі стояв Феррарі, 
В сараї - Лексус ще у парі, 
У хаті - з мрамору камін, 
Та і бассейн, хоча б один. 
Щоб гідромассажер з Джакузі, 
Щоб Хенессі бовталось в пузі. 
І щастя вам не лізло боком 
Коротше, всіх вас з новим роком!













Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 4

Вас! 
И нас! 
И всех отчасти! 
По отдельности и в общем! 
С Новым Годом! В смысле - счастьем! 
С новым счастьем! То есть, вот с чем: 
С новой крышей! С новым домом! 
С новым блином! С новым комом! 
С новой правдой! С новым сном! 
С новой стопкой кверху дном! 
С новым делом! С новым словом! 
Рыболовов - с новым клевом! 
Карьеристов - с новым чином! 
Маму с папой - с новым сыном! 
Лесорубов - с новой рощей! 
Новых зятей - с новой тещей! 
Новых русских - с новой тачкой! 
С новой банковскою пачкой! 
Бюрократов - с новой папкой! 
Волосатых - с новой шапкой! 
Лысоватых - с новой кепкой! 
Деда с бабкой - с новой репкой! 
Зодиака - с новым знаком! 
Греку в реке - с новым раком! 
Донжуанов - с новой милой! 
Ветеранов - с новой силой! 
Бизнесменов - с новым взлетом! 
С новым банком! С новым счетом! 
Кулинаров - с новым вкусом! 
Экспортеров - с новым курсом! 
Бомбардиров - с новым голом! 
Трансвеститов - с новым полом! 
Космонавтов - с новой высью! 
Тугодумов - с новой мыслью! 
Шахматистов - с новым ходом! 
Вас - еще раз с Новым Годом! 
Музыкантов - с новым звуком! 
Папуасов - с новым Куком! 
Капитанов - с новым коком! 
Президентов - с новым сроком! 
Депутатов - с новой Думой! 
Кто за деньги - с новой суммой! 
Птицеловов - с новой птичкой! 
Мл. сержантов - с новой лычкой! 
Генералов - с новой частью! 
Вас - еще раз с новым счастьем! 
Подчиненных - с новым боссом! 
Программистов - с новым DOSом! 
Слабовольных - с новой дозой! 
Хатха-йогов - с новой позой! 
Пивоваров - с новым суслом! 
Перестройку - с новым руслом! 
Безработных - с новым местом! 
Тили-тили - с новым тестом! 
Сталеваров - с новой плавкой! 
Отсидевших - с новой справкой! 
Похудевших - с новой формой! 
Бывших трезвых - с новой нормой! 
Завязавших - с новой мерой! 
Атеистов - с новой верой! 
Резидентов - с новым кодом! 
Всех вас - снова с Новым Годом! 
С новой песней! С новым танцем! 
Разведенных - с новым шансом! 
Жен любимых - с новой шубой! 
Дядю Сэма - с новой Кубой! 
Беззаветных - с новым дзотом! 
Сокращенных - с новым КЗоТом! 
Театралов - с новой драмой! 
Маму с мылом - с новой рамой! 
Журналистов - с новым слухом! 
Медиумов - с новым духом! 
Чукчей - с новым анекдотом, 
Мчащих - с новым поворотом! 
Взявших прикуп - с новой мастью! 
Всех вас - снова с новым счастьем!










Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 2

Зайчик із лісу сьогодні прибіг, 
Зразу застрибнув до Вас на поріг, 
В двері постукав,струсив з хвоста сніг, 
Він так спішив, що не чув задніх ніг. 

А за ним Дід Мороз на санчатах, 
З Новим Роком приїхав вітати, 
Щастя й радості всім Вам бажати, 
Щоб були Ви здорові й багаті. 

Поруч із ними Снігуронька стала, 
Всім Вам любові палкої бажала, 
З Роком Новим Вас також привітала, 
Пісню святкову вона заспівала. 

Разом з ними і я Вас вітаю, 
Всім Вам здоровя міцного бажаю, 
Щастя земного від краю до краю, 
Все, що недобре - хай Вас оминає!









Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 4

Хай новий рій приходить в дім 
В прикрасах ялинкових! 
Хай буде більше в році цім 
Днів сонячно-чудових, 
Що плинуть тихо, як вода, 
У щасті та надії. 
В ці найчарівніші свята 
Хай здійснюються мрії!








Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.0 --- Голосів: 1

Неначе в казці 
Добрим дивом 
Хай новий рік у дім ввійде, 
Щоб цілий рік жилось щасливо 
І завжди малося усе! 
Хай рік новий, Різдво Христове, 
Вам подарують дні казкові, 
Мов чистий сніг 
Що землю гріє 
Хай зігріває Вас надія.







Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.0 --- Голосів: 1

Дай Боже Вам любові і тепла, 
Добра в сім'ї і затишку в оселі, 
Щоб щастя світла музика текла 
В різдвяні свята, щедрі і веселі! 
Хай здійснює бажання рік Новий, 
Хай вся родина Ваша процвітає, 
З чудовим святом, радості і мрій 
Я щиро і сердечно Вас вітаю! 

*** 

Бажаю, щоб у Новорічну ніч 
Турботи щезли з ваших пліч. 
Живіть яскраво та красиво, 
Себе цінуйте та людей. 
Замість горілки пийте пиво 
І буде все у вас ОК!






Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 2

З новим роком браття милі 
В новім щасті, в новій силі 
Радісно вітаю вас 
І бажаю щоб в здоров’ї 
В мирі, з братньою любов’ю 
Відтепер ішов наш час 
І бажаю, щоб трудяще 
Та життя вам якнайкраще 
Без біди минуло всім 
Щоб думками ми міцніли 
Багатіли, не бідніли, 
Щоб веселий був ваш дім 
І бажаю щоб ми згідно 
Сміло, свідомо, свобідно 
Йшли до спільної мети 
В своїй хаті жить по-свому, 
Не коритися нікому, 
Лад найкращий завести 
Щирій праці Бог поможе 
Дай вам Боже все що гоже.





Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Хай що хочеться, те і збудеться. Що не ладнається, хай забудеться. Хай хороше тільки множиться і чудово все в житті складеться. І в старому Новому році нічо не забувається! З Новим роком.




Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

Вас вітаєм з Новим Роком,
Щоб ішли рішучим кроком.
Хай фортуна не минає
В кожну хату завітає,
Щоб в сім"ї складалось гарно,
Щоб у бізнесі везло,
Й до висот Вас завезло.




Категорія: Новорічні | Рейтинг: 4.0 --- Голосів: 1

Ось іде вже старий рік… Із собою він забере всі негоди і печалі, секс, в якому не кінчали, час на виплату боргів, порожнечу з кошельків, дятлів, що задовбують весь час – нехай забере від нас. Бо іде вже старий рік, а прийдешній – новий Рік!



Категорія: Новорічні | Рейтинг: 3.5 --- Голосів: 2

Неначе в казці 
Добрим дивом
Хай новий рік у дім ввійде,
Щоб цілий рік жилось щасливо
І завжди малося усе!
Хай рік новий, Різдво Христове,
Вам подарують дні казкові,
Мов чистий сніг
Що землю гріє
Хай зігріває Вас надія.



Категорія: Новорічні | Рейтинг: 0.0 --- Голосів: 0

Дай Боже Вам любові і тепла, 
Добра в сім'ї і затишку в оселі, 
Щоб щастя світла музика текла 
В різдвяні свята, щедрі і веселі! 
Хай здійснює бажання рік Новий, 
Хай вся родина Ваша процвітає, 
З чудовим святом, радості і мрій 
Я щиро і сердечно Вас вітаю!


Категорія: Новорічні | Рейтинг: 5.0 --- Голосів: 1

Хмарка тегів
Трішки реклами
Чатик
500
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
KOPIHb каталог SMS MMC фото приколи вірші вітання різдво дівчата анекдоти теща блондика новорічні пошлі
Copyright KOPIHb © 2008-2024

Хостинг від uCoz
Украина онлайн PR-CY.ru Рейтинг сайтів прикарпаття МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Rambler's Top100