Понеділок, 20.05.2024, 18:05
KOPIHb
Вітаю ВасГость| RSS
Позирити категорії
Бажаєм солодких снів [67]
Великодні [79]
Віршики [338]
Весільні [13]
День студента [6]
День св. Валентина [27]
День ангела [19]
День народження [89]
З днем св. Миколая [10]
З 8 березням [89]
З 1 квітнем [32]
Загадки SMS [31]
З 23 лютим [1]
Любов [126]
Новорічні [193]
Новосілля [2]
Новонародженим [11]
Поздоровлення [129]
Пошлі [43]
Признання в коханні [219]
Прикольні [253]
Прощавальні [0]
Ранкові [59]
Річниця весілля [3]
Розіграш [0]
Старий Новий рік [6]
MMS анімації [95]
MMS_avto_moto [39]
MMS_girls [17]
MMS_котик [31]
MMS_LOVE_BEAR [101]
MMS різні [246]
Ваша мисля
Знайшли те що шукали?
Вcього відповідей: 930
Самі активні

Oly@ - 558 SMS/MMS

kopihb - 550 SMS/MMS

Алена - 284 SMS/MMS

Alximik - 201 SMS/MMS

s1sadmin - 167 SMS/MMS

RAIN - 152 SMS/MMS

Ir4uk - 146 SMS/MMS

(-:Ігорчик:-) - 140 SMS/MMS

irka - 57 SMS/MMS
Пошук
Головна » 2009 » Січень » 1 » СМС
11:44
СМС
Нехай у Новому році наше життя буде чистим, як крапля джерельної води, а щастя таке ж повне, як цей келих шампанського! 

* * * 

Піднімемо келихи за те, щоб проводи старого року відрізнялись від проводів потягу на вокзалі: поїзд, до відходить, віднімає друзів та коханих, а минулий рік, навпаки, приніс їх нам! Давайте вип'ємо за те, щоб так було завжди! 

* * * 

Я хочу випити за те, щоб після дванадцятого удару годинника ваше найкраще минуле стало вашим найгіршим майбутнім! 

* * * 

Друзі! Пропоную подякувати старому року за ту світлу спадщину, що залишилась після нього: за хвилини радості, кохання, успіху та досвіду. За рік, що минає! 

* * * 

У році 20** бажаю 12 місяців без хвороб, 52 тижні всього найкращого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин кохання і 31536000 секунд приємних моментів! 

* * * 

Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Так вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. У наших силах домогтися, щоб наступний рік став помітним кроком у напрямі поліпшення життя кожного з нас, до того, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Переконаний, що попереду — плідні трудові будні, які принесуть для підприємства вагомі та реальні здобутки. 

* * * 

Сердечно вітаю вас з Новим роком і бажаю, щоб він пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ! 

* * * 

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Настає [число] рік— рік, у якому не існуватиме перешкод у вирішенні будь-яких питань, треба просто вірити у це. Тому я вам бажаю у Новому році впевненості у собі, здійснення мрій, взаємності і гармонійності у відносинах і, звичайно, кохання. З Новим роком!!! 

* * * 

За кілька днів один рух стрілки годинника о 24 годині 31 грудня перенесе нас з одного року в наступний 20** рік. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійснених мрій та сподівань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. Новий рік - це яскраве, красиве, урочисте і веселе свято із зеленою ялинкою з різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає вас на здійснення найзаповітніших ваших мрій. І хай збудеться все задумане, а 20** рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше. Хочу побажати всім вам, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні. Успіхів вам і удачі, щастя і благополуччя! З Новим роком, дорогі мої! 

* * * 

Дорогі мої, кохані друзі! З наближенням улюблених зимових свят серце переповнюється приємним теплом. Цим теплом хочеться поділитись з друзями, зігріти ним тих, хто занепав духом. Щире дружнє слово, душевна зустріч, теплі обійми — найкращий подарунок в такі дні, найцінніше, що є у святі. Тож цінуймо завжди те тепло, що є у нашій дружбі! Успіхів і мудрого шляху вашому бізнесу! Гармонії і кохання вашій родині! Миру, добра і свободи нашій Україні! А ще — віри, натхнення і сил нам з вами, щоб досягти і зберегти усе вищезгадане! З Новим роком! 

* * * 

Вітаю з наступаючим Новим роком. Нехай 20** рік принесе у ваше життя тільки ВСЕ НАЙКРАЩЕ, нехай радість, благополуччя і кохання не покидають ВАШ дім!!! Веселого Нового року!!! 

* * * 

Новорічне свято - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Тож прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим роком. Хай збудуться ваші мрії, нехай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України — роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання! 

* * * 

Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. І ми посміхаємось, і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще! Я бажаю всім вам отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Я бажаю вам побачити дорогу до нього і мати багато позитивної енергії, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре! Веселих свят! 

* * * 

Давайте вип'ємо за Діда Мороза та Снігуроньку, бо скільки себе пам'ятаю, вони — не хворіють, не старіють і гроші на подарунки в них завжди є! За те, щоб ми з вами теж були такими!




































Категорія: Новорічні | Переглядів: 1930 | Додав: kopihb | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Хмарка тегів
Трішки реклами
Чатик
500
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
KOPIHb каталог SMS MMC фото приколи вірші вітання різдво дівчата анекдоти теща блондика новорічні пошлі
Copyright KOPIHb © 2008-2024

Хостинг від uCoz
Украина онлайн PR-CY.ru Рейтинг сайтів прикарпаття МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Rambler's Top100